Ultimul sistem de operare pentru iPhone si iPod Touch a fost lansat acum 2 zile dar se pare ca acum este oficial: a fost spart(jailbreaken)

Jailbreaking-ul, procesul de deblocare pentru iPhone/iPad/iPod Touch a starnit foarte multe controverse pentru ca permite userilor sa instaleze software neaprobat de producator.

Apple a mentionat ca acest proces prezinta riscuri mari iar cei ce l-au aplicat pe gadget-ul lor au pierdut garantia, update-urile si suportul tehnic.

Intervin aici mai multi factori: omul cumpara un dispozitiv Apple, teoretic e al lui, dar practic trebuie sa foloseasca numai produsele livrate de producator. Ciudat zic eu pentru un utilizator Windows sa zicem nu ?!

Nu exista un patch oficial care sa probeze faptul ca iOS 4.1 a fost spart, dar mai multi useri au postat pe Twitter poze si comentarii ce confirma acest lucru.

Am scris acum ceva timp ca Apple a depasit Microsoft si Adobe in ceea ce priveste vulnerabilitatile din softwarese vede.


Acest articol este unul educational. Devirusare.com nu incurajeaza astfel de practici.

468 ad

4 Responses to iOS 4.1 Jailbreak-la o zi de la lansare

  1. Da-mi si mie un link de la asta ca nu am gasit nicaieri stirea:D

  2. Cauta pe Google exact cum este titlul acestui articol.

    Nu vreau sa pun link-uri ca nu vrea sa aplice userii asemenea tehnici.

  3. Radu says:

    Apple a depasit Microsoft si Adobe la vulnerabilitatile din software mai informeaza-te despre adobe nu imi dau cu parerea dar pe Microsoft sigur nu l-a depasit :) )

Leave a Reply

*