Cum am mentionat in postarile anterioare, unul din motivele infectiilor unui PC este folosirea stick-urilor USB. Din cauza functiei autorun din Windows, virusii pot intra foarte simplu in sistem cand introduceti un stick. Sunt diferite solutii pentru a oprii asta, incepand de la dezactivarea functiei autorun si pana la Panda USB Vaccine.

Conform producatorului, Naevius USB Antivirus 2.1 va asigura libertatea de a conecta orice stick in porturile USB. Protejeaza impotriva trojans, spyware, worm ce se propaga prin stick-uri USB profitand de functia autorun din Windows.

Este compatibil cu un antivirus deja instalatat ca : BitDefender, Nod32, Kaspersky, AVG, Norton, McAfee, Panda, AVAST etc.

Are protectie in timp real.

Intuiesc de acum primul comentariu: daca acest program se instaleaza pe stick. Raspunsul este NU. Se instaleaza in sistemul ce doreste a fi protejat si nu pe un stick.

El protejeaza sistemul de infectii ce se afla pe stick-uri necunoscute.

Are functii asemanatoare cu Panda USB Vaccine Final, ce are si protectie activa mai nou.


Pentru a descarca Naevius USB Antivirus 2.1, click pe link-ul de mai jos:

http://www.naevius.com/files/usb_antivirus.exe

468 ad

2 Responses to Naevius USB Antivirus 2.1

  1. iosys says:

    UsB antivirus [alta marie cu palarie]. Da un resident shield cu scanare la orice misca in calc nu-i mai bun. Ca e floapa, mass storage, network, etc. Aici e defapt marea batalie un resident shield care site cat mai multe chichitze si sa iti chinuie calcu cat mai putin.

  2. Fiecare face bani in felul sau
    :)

    Ei au profitat de milioanele de user infectati prin stickuri si si-au tras produs de 10$ licenta.

Leave a Reply

*