Kaspersky Lab si Network One Distribution (NOD) au semnat un parteneriat pentru distribuirea solutiilor de securitate pe piata din Romania. Prin intermediul retelei Network One Distribution vor fi disponibile, online si retail, atat suitele de securitate Kaspersky Lab pentru companii, cat si cele pentru utilizatorii individuali.

„Kaspersky Lab isi desfasoara activitatile de business exclusiv prin intermediul partenerilor, atat la nivel global, cat si local”, spune Teodor Cimpoesu, Managing Director Kaspersky Lab Romania si Bulgaria. „Tehnologiile noastre ofera protectie avansata impotriva celor mai complexe amenintari informatice, a atacurilor directionate si tentativelor de compromitere a datelor confidentiale prin metode de inginerie sociala. Noul parteneriat cu Network One Distribution consolideaza prezenta Kaspersky Lab pe piata locala si ne ajuta sa aducem aceste tehnologii mai aproape utilizatori”, completeaza Cimpoesu.

„Kaspersky este unul dintre cele mai cunoscute nume in zona de securitate la ora actuala. Prin parteneriatul cu producatorul de antivirus vom avea posibilitatea sa le oferim clientilor NOD o gama de solutii complete care integreaza hardware de cea mai inalta performanta, solutii software customizate si oferte orientate catre zona de securitate. NOD isi consolideaza astfel pozitia de lider pe piata de distributie locala de produse IT si mai face un pas catre o abordare integrata a nevoilor IT manifestate de clientii corporate aflati in portofoliul partenerilor nostri”, a declarat Razvan Ziemba, Director General Network One Distribution.

Kaspersky Lab este unul dintre cei mai importanti producatori de solutii de securitate endpoint din lume. Acesta ofera tehnologii avansate de protectie anti-malware, inclusiv tehnologii cloud si de control al aplicatiilor, functii proactive (scanarea de vulnerabilitati), precum si controlul dispozitivelor externe si al politicilor de retea, inventarierea hardware software si diagnosticarea de la distanta, toate administrate centralizat. Clientii Kaspersky Lab din Europa sunt de marimi diferite, cu infrastructuri IT de zeci de mii de computere, pana la companii mijlocii si mici, suitele de securitate fiind usor de adaptat la nevoile fiecarei organizatii in parte.


Recent, Kaspersky Lab a lansat Kaspersky Anti-Virus 2013 si Kaspersky Internet Security 2013, noile suite de securitate informatica dedicate utilizatorilor individuali. Mai multe detalii gasiti aici:

http://www.kaspersky.ro/safe/


Despre Kaspersky Lab
Kaspersky Lab este cel mai mare producător de soluţii de securitate informatică din Europa şi locul patru la nivel mondial. Compania oferă unele dintre cele mai populare sisteme de securitate pentru PC, care protejează utilizatorul de viruşi, spyware, crimeware, hackeri, phishing şi spam. Produsele Kaspersky deţin o rată superioară de detecţie, având cel mai rapid timp de răspuns din industria de securitate pentru utilizatori individuali, SMB, reţele de mari dimensiuni şi sisteme de lucru mobile. Tehnologia dezvoltată de Kaspersky este utilizată la nivel mondial în produsele şi serviciile furnizorilor de top ai soluţiilor de securitate de pe piaţa IT.

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.kaspersky.ro, iar pentru ultimele ştiri legate de malware, consultaţi www.securelist.com

468 ad

Leave a Reply

*