Editat: Problema s-a rezolvat.
Mai multi cititori mi-au lasat comentarii si mesaje ca Videotutorial.ro este infectat.
Nu am crezut si nu am verificat, dar la insistenta lor am intrat si chiar e infectat.
Acum vine si Google cu confirmarea…
Reported Attack Page!
This web page at videotutorial.ro has been reported as an attack page and has been blocked based on your security preferences.
Attack pages try to install programs that steal private information, use your computer to attack others, or damage your system.
Some attack pages intentionally distribute harmful software, but many are compromised without the knowledge or permission of their owners
Sper sa se rezolve rapid problema, baietii chiar muncesc mult pe site.
Se pare ca e un frame ce injecteaza ceva. Avast are detectie pe el inca dinainte sa fie catalogat de Google ca periculos.
11 Responses to “Videotutorial.ro este infectat”
Trackbacks/Pingbacks
- Tweets that mention Videotutorial.ro infectat virus | Devirusare.com -- Topsy.com - [...] This post was mentioned on Twitter by Dragos, Devirusare. Devirusare said: Videotutorial.ro este infectat: Mai multi cititori mi-au lasat ...

























Salut!
Stii cumva si cu ce fel de malware e infectat? Eu am intrat acum cateva zile pe el de pe calculatorul fratelui meu si mi-a aparut ceva ciudat ca nu stiu ce din browser vrea sa deschida cmd-ul, dar cum e Windows 7, nu a primit aprobare de admin. Am crezut ca nu m-am infectat pana a inceput calculatorul sa se miste ca dracu, iar la messenger nu mai vad nici ce scriu, nici ce primesc.
Acum scanez cu mbam de vreo 30 de min, dar nu a gasit nimic. Imi poti da un sfat?
Multumesc!
O sa ma uit sa vedem. Acum nu prea am timp, ma uit pe seara sau maine.
La mine avast free 5 de vreo 3 zile tot ” ţipa” cand intram pe videotutorial.ro…..mai rau e ca adminii de acolo nu vor sa admita ca site-ul lor e infectat(chiar daca e vorba doar de un frame sau script sau ce-o fi) şi tot se fac ca ploua zicand ca e doar o alarma falsa…Iar cand le-am lasat mesaj pe site zicandu-le ca au virusi,mi-au sters mesajul direct,nici macar nu l-au aprobat !!!
Si concluzia….chiar si siteurile cele mai de incredere se pot infecta!!!!
Site-ul este curat acum.
Google nu are nicio treaba in asta, poate spune si prostii uneori.
Probabil a fost infectat zilele trecute. In momentul postarii este clean.
@Adr: scaneaza prima data online cu un utilitar, indiferent ce alegi, … novirusthanks de exemplu si apoi cu “mbam”.
Da,acum nu mai au virusi…ca am intrat la ei pe site si nu mai zice nimic avast-ul meu
la ora 7.41 pm inca nu este curat ci doar blocat.In momentul in care intram pe saitul respectiv insista sa instaleze in browser un plugin lipsa de la adobe.S-a profitat de magnet lincurile postate pe ultimele 2 tutoriale pentru a injecta cod.Respectivele magnet lincuri care au fost scoase pana la urma din cate imi dau seama erau de pe pirate bay.Comodo s-a descurcat f bine stergand rapid ceva(…) ce aparea in temporare la firefox.Malwarebites nu gaseste nimic.
@yo9fah Multumesc pt sfat! Am scanat prima data cu Mbam si nu a gasit nimic. Acum scanez cu Avira si deja la 10% erau 6 infectii cu 2 tipuri de malware, dintre care cea mai recenta JAVA/Agent.FF, iar cea din urma nu mai tin minte, ceva de genul PBS/client…
Fratilor toate chiestile astea sunt din cauza benerelor stati calmi .
Am cautat dupa Ip chestii din trecut si se pare ca de la un javascript porneste toata nebunia.
Am trimis la analiza la toate companiile, o sa fie semnate toate fisierele.
Gdata inca il blocheaza